website maken website bouwen
Home

Index

Mail

Abuse

Webmaster

Prive gegevens

Pagina verversen

Alfabet Home


Roswell, New Mexico, USA1947


De gebeurtenissen voor, tijdens en na het neerstorten
van die buitenaardse vliegende schotel.


  

Net voor het neerstorten van de drie buitenaardse vliegende schotels bij Roswell New Mexico USA in 1947 had het USA leger nieuwe krachtigere radar geplaatst. Later vermoedden deskundigen dat die nieuwe krachtigere radar de besturingssystemen van die buitenaardse vliegende schotels onteregelden. (Lt Col P J Corso bevestigt dat vermoedden als hij uitlegt wat er gebeurde toen hij als commandant van een kernrakettenbasis in de USA contact had met een buitenaardse die met zijn vliegende schotel in de buurt van die kernrakettenbasis was geland. Daarover later meer bij het artikel over Lt Col P J Corso!)In Juli 1947 zagen bewoners van en rond Roswell iets neerstorten waarvan zij dachten dat het een vliegtuig was en velen belden de sherrif en de brandweer. Zowel de sherrif als de brandweer van Roswell gingen op weg naar de plaats van het ongeluk. Vlak voordat de bewoners van Roswell en omgeving dat voorwerp zagen neerstorten volgde het leger al op de radar dat voorwerp en zagen ze dat het aan het neerstorten was waarop het leger er eigen groepen naartoe stuurde om dat te bergen wat er zou worden aangetroffen. (Enkele jaren daarvoor had het leger al een neergestorte vliegende schotel geborgen op een afgelegen plaats.) Tegen de tijd dat de sherrif en de brandweer bij de plaats van het ongeluk aankwamen was het al donker en had het leger de omgeving reeds verlicht met lampen en het leger had de situatie onder controle. Er ontstond verwarring toen de burgerhulpdiensten zich mengden met de hulpdiensten van het leger op de plaats van het ongeluk waardoor de bevelvoerder van de groepen van het leger die aanwezig waren kwaad werd. Enige militairen met hogere rangen die ook uit Roswell en omgeving kwamen en veel van die burgers konden susten de boel en stuurden de burgerhulpdiensten snel weg. Sommige van die mensen van de burgerhulpdiensten waren overal geweest en hadden vaak alles kunnen zien wat er te zien was en de brandweerman Dan Dwyer had nog een stuk van de neergestorte vliegende schotel kunnen meenemen. Dan Dwyer had drie buitenaardsen gezien waarvan er twee dood waren en een leefde nog die liep rond op de plaats van het ongeluk. Vervolgens laadde het leger de restanten van de neergestorte vliegende schotel op een dieplader en dekte de restanten af met zeilen waarna het naar een vliegbasis in de buurt werd gebracht.Bronnen (militairen): Generaal Trudeau en zijn vriend inlichtingenofficier Lt Col P J Corso, Jesse Marcel Sr ( Major Jesse Marcel, who, in July 1947, was the air intelligence officer of the 509th Bomb Group at the Roswell Army Air Field.) , Jesse Marcel Jr (legerarts: http://www.paolaharris.com/JesseInterview.htm [  Paola Harris was assistent van de wereldberoemde astronoom Dr. J. Allen Hynek http://paolaharris.com/english/biography ] ).


ComputerchipsDe computerchips die in die buitenaardse vliegende schotel zijn gevonden in 1947 zijn onderzocht en dat heeft tot gevolg gehad dat wetenschappers al gauw in staat waren om zelf werkende computerchips te maken. Generaal Trudeau en zijn vriend inlichtingenofficier Lt Col P J Corso verklaarden dat het anders zo'n 200 jaar zou hebben geduurd voordat de wereld over computerchips zou beschikken. Tot nu toe is men nog niet in staat om die buitenaardse computerchips precies na te maken.


Bronnen (militairen): Generaal Trudeau en zijn vriend inlichtingenofficier Lt Col P J Corso.

  


De USA overheid betaalt journalisten om de bevolking voor te liegen!


Lt Col P J Corso verklaarde dat de USA overheid journalisten (fors) betaalt om te liegen over UFO's, buitenaardsen en vliegende schotels en aanverwante zaken en dat die journalisten bewust zo schrijven om dat allemaal belachelijk te maken.


Bronnen (militairen): Generaal Trudeau en zijn vriend inlichtingenofficier Lt Col P J Corso.


Korte beschrijvingen met verklaringen van getuigen en bronnen